top of page

Helseforsikring

Stadig flere har helseforsikring gjennom jobben eller privat. Sjekk om du er dekket! Jeg har avtale med de fleste forsikringsselskapene, men det er ulike avtaler for hvert enkelt selskap. Ta kontakt med ditt selskap før du bestiller time.

Helseforsikring har de senere årene blitt svært vanlig i Norge. Over 500 000 nordmenn har denne typen forsikring, enten gjennom arbeidsgiver eller privat. FM-klinikken har avtale med de fleste forsikringsselskapene og du kan enkelt benytte deg av din helseforsikring her. Pasienten trenger ikke å legge ut for behandlingen, da jeg i de aller fleste tilfeller fakturerer forsikringsselskapene direkte.

 

Selskapene har ulike avtaler og vilkår, hvor det kan være forskjeller mellom dekning av type behandling, antall behandlinger, tidsrom med mer. Ta kontakt med din arbeidsgiver for å sjekke hvem de har avtale med og hvilken avtale som gjelder for deg.

 

FM-klinikken har avtale med følgende forsikringsselskaper:

GjensidigeTrygFalck HelseStorebrandDNBCodanProtectorVertikal/IFNordic NetcareSparebank1 og Fremtind. Finner du ikke ditt selskap her, ta gjerne kontakt så jeg kan ordne det.

For at du enkelt skal kunne benytte deg av din helseforsikring hos meg, kan du følge denne oppskriften:

  • Når skaden er oppstått, start med å melde den inn til forsikringsselskapet.

  • Forsikringsselskapet gir deg så et saksnummer og antall behandlinger. Hvor mange kommer an på selskapet og avtalen.

  • Når du har mottatt et saksnummer, står du fritt til å bestille time via selskapets app eller ringe meg for time (tlf. 92 88 84 98). I noen tilfeller vil forsikringsselskapet booke time for deg.

  • Hvis du ikke får booket time i forsikringsselskapets app, er det viktig at de sender meg saksnummeret eller at du selv tar det med til meg når du kommer.

  • Jeg fakturerer de fleste forsikringsselskapene direkte, så du slipper å tenke på betalingen.

  • Har du noen spørsmål kan du ta kontakt med meg eller ditt forsikringsselskap. Jeg har god erfaring med bruk av helseforsikring og kan tilby deg time innen kort tid.

bottom of page