top of page
Personlig_trening_spinnvill_Kjartan_03.06.22.png

Personlig trening fungerer! 

 

Sliter du med motivasjonen? Prøvd å starte trening tidligere uten å lykkes? Trener du allerede, men uten å oppnå de resultater du ønsker? Uansett – en personlig trener (PT) kan være løsningen!

Vi tilbyr personlig trening som enkelttimer, pakketilbud på PT, og kombinasjonspakker med trening og behandling. Vi tilbyr også personlig trening i små grupper (PT-gruppe). PT Kjartan Vårbakken - som også er fysioterapeut, trener og forsker - tar deg vel imot!

 

Tilbudet gis på FM-klinikken i sentrum, Spinnvill Trening på Åssiden eller hos deg i Drammen. 

Studier viser at de som trener med PT oppnår større fremgang både når det gjelder styrke, utholdenhet, muskeltilvekst og fettreduksjon enn de som trener uten PT. Bruk en PT for å komme i gang, periodevis for å booste motivasjon og optimere teknikk, eller som en kontinuerlig prosess på vei mot ditt mål.

Treningen kan foregå med maskiner, egen kroppsvekt, slynger, vekter, balansematter, i sal – eller hvorfor ikke iblant ute i parken? Uansett hva ditt mål med treningen er, finner vi i fellesskap frem til en plan.

Kjartan har lang erfaring fra treningsbransjen og vet hva som kreves. Enten du er profesjonell stillesitter, toppidrettsutøver eller noe midt imellom. Blant annet har han testet styrke for RBK og undervist Olympiatoppens trenere og fysioterapeuter i styrketrening.

Test gjerne også kombinasjonen av personlig trening med et gruppetreningsparti – f.eks. Fysio-pilates.

 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om hva Kjartan kan hjelpe deg med!

 

Ring Kjartan direkte på 928 88 498 eller bestill PT-time direkte her.

bottom of page