top of page

Kjøp muskelskjelettiltak med

største effekt og sterkeste bevis

for forebygging og behandling

- Av klinisk forskningsfysioterapeut,

MSc, PhD-kandidat NTNU

Kjartan Vårbakken

Hva FM-klinikken tilbyr

FM-klinikken tilbyr de best beviste og mest effektive behandlingsprogrammene som finnes for de vanligste muskel- og skjelett-problemene.

 

Vi tilbyr også trening for alle - da som personlig trening (PT) som inkluderer friske og de med mindre plager - enten individuelt eller i en PT-gruppe.

Behandling

Min individuelle fysioterapi er basert på hvilke forhold som kan fremme og hemmer din helse spesielt. Dette vurdert ut fra vår samtale rammet inn i den helhetlige fysioterapitilnærmingen Kognitiv funksjonell terapi.

 

Denne tilnærmingen til fysioterapi er utviklet av en av verdens fremste fysioterapiforskere, professor og behandler Peter O'Sullivan, ved Curtin Universitet i Australia. 

Du tilbys min spisskompetanse, nettverk og handlingskraft. Uavhengig av hvilket problem du ønsker utredning av, og uansett hvilke tiltak vi sammen velger å gå for, har klinikken tre hovedprinsipper:

  • Alle pasienter behandles i 1:1 situasjon – alltid

  • Alle pasienter får 60 minutter til disposisjon ved første undersøkelse

  • Alle pasienter skal få forklart hva deres problem i skyldes, hvor lang tid behandlingen vil ta, hva som må gjøres for å lykkes og graden av bedring som kan forventes. Alt før de forlater klinikken for første gang.

 

Jeg setter stor pris på tilbakemelding dersom jeg avviker fra mine prinsipper.

 

Veiledet trening for alle

Gruppetilbudet heter Fysio-Pilates kurs for alle. Det er ment for alle og bygger på de mest effektive øvelsesprogrammene for de med moderate kroniske ryggsmerter.

Personlig trening (PT)

Personlig trening tilbys på treningssentre, på FM-klinikken, hjemme hos deg eller i parken. Vi finner sammen ut hva som er aktuelle mål for deg og hva du trenger av vurdering, motivasjon og veiledning. Min kompetanse ligger på det SATS kaller høyeste nivå. Les mer.  

 

Ring meg gjerne for en uforpliktende prat på tlf. 928 88 498.   

Cobra Pose

Vårbakken fant kjapt ut av mine lyskesmerter og det idrettsfysioterapeutiske programmet fungerte utmerket.

Det bruker jeg fortsatt. For å hindre tilbakefall. 

Sigbjørn Sivertsen (50) bedriftsfotballspiller

Varm opp på stranden
bottom of page